Coppa di Parma finocchio
Coppa di Parma met venkel is een heerlijke en onze favoriete variant op de traditionele coppa.
Totale tijd:
15 minutes
Kookmethode:
Drogen
Ingrediënten voor 1 kg coppa finocchio 1 kg coppa finocchio
- 1 1 hele procureur, uitgebeend, met zo min mogelijk insnijdingen
- 2 gr 2 gr grove zwarte peper granulaat p/kg (plus 1 gr 1 gr p/kg verderop in het proces)
- 2 gr 2 gr knoflookpoeder p/kg
- 3 gr 3 gr venkelzaad p/kg
- 2 gr 2 gr gekneusde jeneverbes p/kg
- 50 gr 50 gr droge witte wijn p/kg
- 1 gr 1 gr laurierpoeder p/kg
- 45 gr 45 gr colorozozout p/kg
- 1 1 runderzakeinde
- klos rood/wit rollade garen
- azijn
- vacuümmachine
Bereiding
Zie het recept voor de Coppa di Parma traditionale voor de bereidingswijze.