Bloemkool met bechamelsaus
Oer-Hollandse bloemkool met bechamelsaus. Vroeger was dit samen met spaghetti bolognese mijn favoriete avondeten, maar nog steeds kan ik hier erg van genieten, zeker met een goede braadworst erbij.
Oer-Hollandse bloemkool met bechamelsaus. Vroeger was dit samen met spaghetti bolognese mijn favoriete avondeten, maar nog steeds kan ik hier erg van genieten, zeker met een goede braadworst erbij.
Dit is mijn koolsla, geïnspireerd door Malcom Reed, een prachtige Youtube BBQer. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven met wat andere verhoudingen. Het is belangrijk om niet teveel frietsaus te doen, omdat je anders alleen maar een bak vet zit te eten. Alles moet in balans zijn voor de perfecte koolsla.
Zuurkool vond ik vroeger nooit lekker, maar nu is het één van mijn lievelingsgerechten! Dit recept is meesterlijk. Dit is een leuke afwisseling en iets anders dan je normaal vindt met jeneverbessen, maar natuurlijk erg lekker!
Bami is eigenlijk het armeluisvoedsel in Indonesië en daarom moet je er niet teveel mee doen. Bijvoorbeeld GEEN KRUIDEN toevoegen dus!