Pizza tomatensaus
De italianen doen, volgens traditioneel recept, alleen zout in de tomatensaus. De smaakmakers moeten van de rest komen.
De italianen doen, volgens traditioneel recept, alleen zout in de tomatensaus. De smaakmakers moeten van de rest komen.
Nutella op de pizza met fruit en mascarpone is de ultieme afsluiting van een pizza party!
Vroeger hield ik niet van blauwe kaas, dat kan ik nu niet meer begrijpen. Elke keer als we pizza maken, maken we nu in ieder geval ook deze…
Lekkere pizza met zongedroogde tomaat, champignons en olijven.
In Italië hebben ze de ‘Associatie van de échte Napolitaanse pizza’. Iedereen die ‘echte’ Napolitaanse pizza wil maken, moet aan een heleboel regels voldoen, waaronder precies het recept voor het deeg navolgen. Dat is dit recept en ook meteen het beste recept. Maak het deeg 24 uur voor je de pizza gaat bakken.
Pizza met rode peper is al zo lekker en dan nog de venkelsalami die goed doorkomt en het kappertje voor de balans. Topper!
In Italië hebben ze de ‘Associatie van de échte Napolitaanse pizza’. Iedereen die ‘echte’ Napolitaanse pizza wilt maken, moet aan een heleboel regels voldoen, waaronder precies het recept voor het deeg navolgen. Dat is dit recept en ook meteen het beste recept. Maak het deeg 24 uur voor je de pizza gaat bakken.
Bloem, gist en zout, water en een beetje olie, meer heb je niet nodig voor een super lekker pizza deeg.
Het pizza bodem recept zoals Julia dat tijdens de masterclass in MasterChef Australia liet zien.