Ingrediënten voor 2 personen 2 personen
Bereiding
- Snijd de kipfilets in stukjes. Leg in een diep bord en doe de basic rub of kip kruidenmix erbij. Wrijf goed in en laat even rusten.
- Snijd ondertussen een derde deel van de krop sla in repen en de tomaat in stukjes. Doe allebei in een apart bakje.
- Vet de grillpan in met de olijfolie en zet op hoog vuur.
- Gril de kipstukjes op hoog vuur.
- Verwarm in een steelpannetje de crème fraîche of kookroom. Roer de honing en de mosterd erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper en eventueel meer honing en/of mosterd. Tip: niet zo’n fan van mosterd? Serveer hem apart in plaats van hem door de saus te roeren, zodat iedereen naar eigen smaak mosterd toe kan voegen.
- Haal de wraps uit de verpakking, leg ze op een bord en stop ze circa 2 2 minuten in de magnetron.
- Serveer de kipstukjes, sla, tomaat en saus los, zodat ieder zijn eigen wrap kan vullen.