Pluis dressing
Deze saladedressing heet “Pluis dressing” omdat het recept bedacht is door onze tante Pluis. Gelukkig wilde ze het recept met ons delen, want deze dressing is superlekker bij bijna elke salade! Je kan hem goed bewaren in de koelkast, dus maak gerust een flinke hoeveelheid. Haal hem minstens een half uur voor je hem wilt eten uit de koelkast, want de dressing stolt door de kou.
Totale tijd:
1 minute + 5 minutes
Ingrediënten voor 1 jampot vol 1 jampot vol
Bereiding
- Snijd de bosui en knoflook grof. Doe in een hoge maatbeker en maal fijn met de staafmixer.
- Voeg de mayonaise toe. Met “dikke eetlepel” bedoel ik een flinke schep die je absoluut niet aftopt. Niemand zei dat deze dressing gezond zou zijn ;-) .
- Roer door elkaar.
- Doe hetzelfde met elk opeenvolgend ingrediënt. Doe de olijfolie dus als laatste.
- Breng op smaak met zout en peper en klaar is je Pluis dressing!