Ingrediënten voor 4 personen 4 personen
- 1 1 zak naturel nachos chips
- een stukje cheddar kaas
- 1 1 avocado
- citroensap
- komijnpoeder
- 2 2 tomaten in blokjes
- 3 3 jalapenos in ringen
- Basic Pulled Pork
- onze Sweet & Smokey Barbecuesaus
Bereiding
- Leg de nachos in een ovenschaal en schaaf hier plakjes cheddar bovenop, zet hem even in een voorverwarmde oven van 180 180 °C totdat de kaas gesmolten is.
- Maak ondertussen de guacamole: halveer de avocado, haal de pit eruit en prak het vruchtvlees fijn. Meng citroensap, komijnpoeder en zout en peper naar smaak erdoor.
- Doe vervolgens de guacamole, tomaten in blokjes en de in ringen gesneden jalapenos op de nachos.
- Leg hier de pulled pork boven op en spuit hier een beetje barbecuesaus overheen, niet teveel want je wilt de rest nog kunnen proeven.
Feest in huis :-) .