Appel Calvados Worst
Geïnspireerd door Brandt en Levie en super lekker!
Totale tijd:
30-60 minutes + 15 minutes
Ingrediënten voor 1 kilo worst 1 kilo worst
- 1000 gr 1000 gr vet varkensgehakt (schouder)
- 50 gr 50 gr calvados (in ons geval: Pere Magloire Fine V.S.)
- 50 gr 50 gr droge witte wijn (in ons geval: pinot grigio, vila luisa)
- 12 gr 12 gr zout
- 5.5 gr 5.5 gr zwarte peper
- 2 2 gedroogde rode peper
- 1 1 grote goudrennet
- 15 gr 15 gr salie, fijn gesneden
- ½ gr ½ gr piment
Bereiding
- Snijdt de goudrennet in kleine blokjes en bak in ruim (40 gr 40 gr) roomboter zacht.
- Voeg er flink peper aan toe.
- Laat vervolgens afkoelen en prepareer de rest zoals je normaal zou doen.