Kaasdriehoekjes met schapenkaas
Als je een feestje hebt, of gewoon zin in wat lekkers is dit een gegarandeerde topper!
Totale tijd:
30 minutes + 20 minutes
Kookmethode:
Bakken
Ingrediënten voor 2 personen 2 personen
- 4 4 plakjes roomboter bladerdeeg
- 1 1 ei, losgeklopt
- ¼ ¼ blik schapenkaas bij Turkse Toko vandaan
- karwijzaad
- komijnzaad
- sesamzaad
- bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor tot 210 210 °C.
- Ontdooi de plakken bladerdeeg met de bebloemde kant naar beneden. Snijd de randen in met ei. Verkruimel de kaas over de plakken en vouw dicht in driehoekjes. Druk de randen aan met een vork.
- Bestrijk de bovenkant met ei. Strooi de zaadjes erover en maal zout en peper eroverheen.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Bak de kaasdriehoekjes in 20 20 minuten goudbruin.