Ingrediënten voor 2 personen 2 personen
- 250 gr 250 gr penne
- 2 2 tenen knoflook
- 1 1 rode peper
- ½ ½ fles passata
- handje fijngehakte peterselie
- geraspte parmezaan
- peper
- zout
Bereiding
- Breng een grote pan flink gezouten water aan de kook en kook de pasta al dente.
- Snijd nu de knoflook en rode peper in ringen en fruit op laag vuur in olijfolie.
- Voeg de passata toe, breng op smaak met peper en zout en laat 10 10 minuten zachtjes pruttelen, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen.
- De saus zal iets dikker worden, maar dat is prima, want straks voeg je de pasta toe en dan wordt het weer wat vochtiger.
- Haal de saus van het vuur en voeg de fijngehakte peterselie toe. Roer door.
- Giet de pasta af en roer door de saus. Als de saus nog iets te dik is, voeg dan wat kookvocht toe.
- Rasp de kaas eroverheen en serveer.