Pasta, Vega Ravioli met 2 soorten pecorino Ravioli met twee soorten pecorino, smeuig, vol, klein frisje van de citrus heerlijk! Als je de juiste kaas kan vinden is dit echt top! Totale tijd: 1 Hour + 10 minutes Kookmethode: Koken Ingrediënten voor 3 personen 3 personen Voor de pasta: 300 gr 300 gr semola di grano duro 3 3 eieren zout Voor de vulling: 100 gr 100 gr ricotta 80 gr 80 gr oude pecorino (Pecorino Stagionato) 80 gr 80 gr jonge pecorino 1 1 ei schil van 1 1 sinaasappel schil van 1 1 citroen peper zout Voor de saus: 1 el 1 el olijfolie 1 1 sjalot 6 6 tomaten ontveld 4 4 blaadjes verse basilicum peper zout Bereiding Maak de pasta, laat een uurtje rusten in de koelkast. Maak de saus, pureer alles. Maar de vulling, rasp de kaas, meng alles. Vul, kook en smikkel.