Basis gebakken ei
Ik houd erg van een gebakken ei, meestal op zondagochtend of in het weekend bij de lunch. Elke keer maken we hem weer anders, afhankelijk van wat we in huis hebben. Dit is het basisrecept waar het allemaal mee begint.
Ik houd erg van een gebakken ei, meestal op zondagochtend of in het weekend bij de lunch. Elke keer maken we hem weer anders, afhankelijk van wat we in huis hebben. Dit is het basisrecept waar het allemaal mee begint.
Het ware gebakken ei deluxe, op gebakken ham met champignons, paprika, salami en rucola.
Dit is een soort boerenomelet, met paprika, champignons en oude kaas.
Gebakken ei met salamiworst, dit was een gevalletje “dit hadden we nog over van de avond ervoor”. Heerlijk door een gebakken ei!
Je zou hier niet snel opkomen… wij ook niet… maar we hadden weer eens wat over van de avond ervoor en dat smaakte de volgende dag toch wel weer erg goed op ons gebakken ei!
Waarom alleen ham onder je ei? Met ook nog filet american op je brood en verse kruiden is het nog lekkerder!