Truffel worst
We hebben deze worst ook een keer gemaakt met verse (witte) truffel, maar die smaak kwam er niet heel sterk doorheen. Later nog een keer geprobeerd met truffelpasta en truffelkaas en dat werkte perfect! De worst heeft een hele lekkere verfijnde truffelsmaak, niet te sterk, maar precies goed. De verhoudingen truffelpasta en truffelkaas zijn op smaak. Bak dus een klein hamburgertje van het vleesdeeg voor je de worst draait om te proeven of je de verhouding goed vindt, afhankelijk van hoe grote truffel-fan je bent :-).
Verse tomaat met jonge kaas worst
De exacte verhoudingen weet ik niet meer, maar doe het op smaak.
Zongedroogde Tomaat Olijf Worst
De exacte verhoudingen weet ik niet meer, maar het was ongeveer zo’n 3/2 of 2/1 verhouding van olijf op tomaat.
Frikandellen
Wie zegt dat frikandellen fast food is? Zelf maken is misschien niet zo fast, maar wel zo lekker.