Mediterraanse zeebaars uit de oven
Ondanks dat ons land aan zee ligt, staan Nederlanders niet bekend als grote viseters. Daar komt met dit recept geheid verandering in!
Ondanks dat ons land aan zee ligt, staan Nederlanders niet bekend als grote viseters. Daar komt met dit recept geheid verandering in!
Deze pasta is een van onze lievelingsgerechten. Hij is simpel te maken en erg lekker. De smaak van de coquilles is heel zacht en delicaat. Door de peper krijgt het gerecht nog een ‘punch’.
Dit is een van onze go-to groentegerechten bij BBQ. Heel simpel, maar o zo lekker.
Natuurlijk kun je deze gazpacho ook met verse kersen maken, maar geloof me, met diepvrieskersen is dit gerecht echt fantastisch op een snikhete zomerdag.
Zomers weer, lekker roseetje, maaltijdsalade met gerookte kip en zongedroogde tomaatjes…Alles was al goed, maar nu nog nét even beter.
De exacte verhoudingen weet ik niet meer, maar doe het op smaak.