Basis gebakken ei
Ik houd erg van een gebakken ei, meestal op zondagochtend of in het weekend bij de lunch. Elke keer maken we hem weer anders, afhankelijk van wat we in huis hebben. Dit is het basisrecept waar het allemaal mee begint.
Italiaanse aardappelpuree uit de oven
Kook de aardappels, giet af en draai door een draaizeef terug in de pan. Voeg boter en melk toe en roer tot een mooie puree.
Gebakken ei deluxe
Het ware gebakken ei deluxe, op gebakken ham met champignons, paprika, salami en rucola.
Gebakken ei met champignons, paprika en kaas
Dit is een soort boerenomelet, met paprika, champignons en oude kaas.
Gebakken ei met champignons, salamiworst en ui
Gebakken ei met salamiworst, dit was een gevalletje “dit hadden we nog over van de avond ervoor”. Heerlijk door een gebakken ei!
Gebakken ei met rucola, pesto en verse tomaat
Je zou hier niet snel opkomen… wij ook niet… maar we hadden weer eens wat over van de avond ervoor en dat smaakte de volgende dag toch wel weer erg goed op ons gebakken ei!
Gebakken ei met filet americain en verse kruiden
Waarom alleen ham onder je ei? Met ook nog filet american op je brood en verse kruiden is het nog lekkerder!