Mediterraanse zeebaars uit de oven
Ondanks dat ons land aan zee ligt, staan Nederlanders niet bekend als grote viseters. Daar komt met dit recept geheid verandering in!
Ondanks dat ons land aan zee ligt, staan Nederlanders niet bekend als grote viseters. Daar komt met dit recept geheid verandering in!
Nutella op de pizza met fruit en mascarpone is de ultieme afsluiting van een pizza party!
Franse classic, heel makkelijk thuis te maken en ó zo lekker.
Dit recept is gewoon een improvisatie van wat we nog hadden liggen in de koelkast en wat me lekker leek op dit moment, maar je kan natuurlijk varieëren en andere dingen proberen. Je kan er natuurlijk ook knoflook, worchestersaus, paprika, champignons wat je ook over hebt in gooien. Of een aziatische variant, alles kan! (Maar zeg dit niet tegen de Fransen ;D).
Op de zaak hebben we een chatkanaal waarin we recepten delen. Mijn collega Laila, met Tunesische roots, kwam met dit recept. Het is meteen een van mijn all-time favoriete broodjes geworden.
Het bestaat eigenlijk uit 6 onderdelen die allemaal eenvoudig en snel te maken zijn, maar bomvol smaak zitten. Eerst een lekker rustiek stokbrood, dan een pittige tomatensaus, een groentesalsa, een pickle en tot slot gegrilde tonijn en een eitje. Het komt allemaal samen tot een waar feestje.
Pizza met rode peper is al zo lekker en dan nog de venkelsalami die goed doorkomt en het kappertje voor de balans. Topper!
Zomers weer, lekker roseetje, maaltijdsalade met gerookte kip en zongedroogde tomaatjes…Alles was al goed, maar nu nog nét even beter.
Gestoomde tongfilets met gebakken groente en aardappeltjes uit de oven.