Mijn naam is hazenpeper
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Geïnspireerd door Masterchef USA S6E9, waar ze allemaal de beef wellington van Gordon Ramseay na moesten maken, hier onze versie.
Het ware gebakken ei deluxe, op gebakken ham met champignons, paprika, salami en rucola.
Dit is een soort boerenomelet, met paprika, champignons en oude kaas.
Gebakken ei met salamiworst, dit was een gevalletje “dit hadden we nog over van de avond ervoor”. Heerlijk door een gebakken ei!
Waarschuwing: Dit is een gevaarlijk gerecht. Pas dus op dat je niet 2 ovenwanten achter elkaar verbrand of een flesje olie uit je kruidenkast laat vallen waardoor je bord (dat het flesje opving) doormidden breekt….
Afgelopen weekend was ik met Jenny uit eten in Haarlem. Als hoofdgerecht kregen we hertenbiefstuk met eekhoorntjesbroodsaus (“Entrecotes de cerf aux cepes”), erg lekker en ik hoop dat dit enigzins in de buurt komt.
Lamskoteletjes in de oven met verschillende chunky groente en tomaten gevuld met mozzarella.
Lekker in de oven gegaarde en gevulde Forel geserveerd met pasta en een Crème fraiche saus.
Dit recept is ontstaan nadat we heerlijke forel gekocht hadden maar niet wisten wat we er bij zouden maken. Ik dook met mijn zuster de voorraadkast in zo ontstond, met de middelen die we voor handen hadden, de pasta saus. Erg lekker!