Mijn naam is hazenpeper
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Ravioli met twee soorten pecorino, smeuig, vol, klein frisje van de citrus heerlijk! Als je de juiste kaas kan vinden is dit echt top!
Geïnspireerd door Masterchef USA S6E9, waar ze allemaal de beef wellington van Gordon Ramseay na moesten maken, hier onze versie.
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
Veel lekkerder dan uit de winkel en in een halfuurtje gemaakt. Nadat je het een keer geproefd hebt, haal je het nooit meer in de supermarkt.
Kook de aardappels, giet af en draai door een draaizeef terug in de pan. Voeg boter en melk toe en roer tot een mooie puree.
Echte Italiaanse gehaktballetjes in tomaten saus, door het toegevoegde brood zijn ze zeer zacht en vallen ze uit elkaar in je mond.
Wie zegt dat frikandellen fast food is? Zelf maken is misschien niet zo fast, maar wel zo lekker.
Dit recept van Jami Oliver eet iedereen zijn vingers bij op.
De allerlekkerste hamburgerbroodjes maak je zelf. Niet zo moeiljk, en zeker de moeite waard!
Aangezien ik altijd moet denken hoelang een ei ook al weer moet koken hier de perfecte methode.