Caipirinha
Een van de deugden van buitenlandse collega’s is het uitwisselen van de eet- en drinkcultuur. De BBQ stond aan, Rodrigo was picanha aan het maken terwijl zijn vrouw met de caipirinha’s bezig was. Need I say more…
Een van de deugden van buitenlandse collega’s is het uitwisselen van de eet- en drinkcultuur. De BBQ stond aan, Rodrigo was picanha aan het maken terwijl zijn vrouw met de caipirinha’s bezig was. Need I say more…
Toen ik vroeger jarig was, mocht ik altijd twee taarten uitkiezen die mijn moeder dan ging bakken. Die keuze was altijd hetzelfde en altijd makkelijk én moeilijk… Het was appeltaart en iets anders… Dit is die appeltaart.
We hadden een mooie riesling en het was zomer, “wat zullen we er eens bij eten”? Coc au Riesling natuurlijk! Een gerecht wat makkelijk in de zomer past met de kip en frisse riesling saus.
Een cocktail die heel lekker bij Indiaas eten past door de kardemom en munt!
Deze cocktail wordt extra lekker door de gin te infuseren met een beetje kardemom, dit geeft een hele lekkere diepgang die perfect past bij bijvoorbeeld Indiaas eten. Het is echt de moeite waard om het te proberen.
In dit recept infuseren we een hele fles gin, maar je kan dit ook gerust maken met minder gin, het is dan gewoon iets sneller klaar!
Een heerlijk zomerse gin tonic, de Sevilla en Mediterranean tonic maken een mooie zoete combinatie.
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.