Koek- en speculaaskruiden
Koek- en speculaaskruiden zijn zeer goed bruikbaar in verschillende recepten, zoals speculaastaart, ontbijtkoek of voor een feeststol met kerst.
Koek- en speculaaskruiden zijn zeer goed bruikbaar in verschillende recepten, zoals speculaastaart, ontbijtkoek of voor een feeststol met kerst.
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
Veel lekkerder dan uit de winkel en in een halfuurtje gemaakt. Nadat je het een keer geproefd hebt, haal je het nooit meer in de supermarkt.
Dit recept heb ik gekregen van mijn Siciliaanse vriend Antonio en is zoals zij hem in Sicilië maken.
Een paar van deze worsten heb ik aan mijn slager gegeven en hij heeft ze meegenomen op wintersport. Toen hij terugkwam, wilde hij graag het recept hebben zodat hij ze in de winkel kon leggen :-).
Er zijn heel veel verschillende variaties mogelijk, maar dit is een hele simpele en erg lekkere basis variant.
Rick heeft het altijd over zijn buikspek, dus dat moesten we een keer maken, ik snap waarom hij het er altijd over heeft ;-).
Op het moment van schrijven misschien wel mijn favoriete burger. Verse chorizo burgers met tomaten koriander salsa.
Echte Italiaanse gehaktballetjes in tomaten saus, door het toegevoegde brood zijn ze zeer zacht en vallen ze uit elkaar in je mond.
Wie zegt dat frikandellen fast food is? Zelf maken is misschien niet zo fast, maar wel zo lekker.
Dit recept van Jami Oliver eet iedereen zijn vingers bij op.
De allerlekkerste hamburgerbroodjes maak je zelf. Niet zo moeiljk, en zeker de moeite waard!