Coc au Riesling
We hadden een mooie riesling en het was zomer, “wat zullen we er eens bij eten”? Coc au Riesling natuurlijk! Een gerecht wat makkelijk in de zomer past met de kip en frisse riesling saus.
We hadden een mooie riesling en het was zomer, “wat zullen we er eens bij eten”? Coc au Riesling natuurlijk! Een gerecht wat makkelijk in de zomer past met de kip en frisse riesling saus.
Deze saladedressing heet “Pluis dressing” omdat het recept bedacht is door onze tante Pluis. Gelukkig wilde ze het recept met ons delen, want deze dressing is superlekker bij bijna elke salade! Je kan hem goed bewaren in de koelkast, dus maak gerust een flinke hoeveelheid. Haal hem minstens een half uur voor je hem wilt eten uit de koelkast, want de dressing stolt door de kou.
Podere Cerala, Toscane. We krijgen een potje venkelzaad uit eigen tuin mee. Een week later bij een volgende accomodatie maken we dit brood in hun houtoven. De eigenaren zijn lyrics, zulk lekker brood hadden ze nog nooit gegegeten!
Er zijn redelijk wat manieren om gepocheerde eieren te maken, dit vind ik de makkelijkste.
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Ravioli met twee soorten pecorino, smeuig, vol, klein frisje van de citrus heerlijk! Als je de juiste kaas kan vinden is dit echt top!
Op het moment van schrijven misschien wel mijn favoriete burger. Verse chorizo burgers met tomaten koriander salsa.
Dit recept van Jami Oliver eet iedereen zijn vingers bij op.
Een lekkere herfst stoofpot die ik voor voor de familie op mijn verjaardag heb gemaakt.
Lamskoteletjes in de oven met verschillende chunky groente en tomaten gevuld met mozzarella.