Truffel worst
We hebben deze worst ook een keer gemaakt met verse (witte) truffel, maar die smaak kwam er niet heel sterk doorheen. Later nog een keer geprobeerd met truffelpasta en truffelkaas en dat werkte perfect! De worst heeft een hele lekkere verfijnde truffelsmaak, niet te sterk, maar precies goed. De verhoudingen truffelpasta en truffelkaas zijn op smaak. Bak dus een klein hamburgertje van het vleesdeeg voor je de worst draait om te proeven of je de verhouding goed vindt, afhankelijk van hoe grote truffel-fan je bent :-).
Verse tomaat met jonge kaas worst
De exacte verhoudingen weet ik niet meer, maar doe het op smaak.
Italiaanse aardappelpuree uit de oven
Kook de aardappels, giet af en draai door een draaizeef terug in de pan. Voeg boter en melk toe en roer tot een mooie puree.
Italiaanse gehaktballen
Echte Italiaanse gehaktballetjes in tomaten saus, door het toegevoegde brood zijn ze zeer zacht en vallen ze uit elkaar in je mond.
Kaasdriehoekjes met schapenkaas
Als je een feestje hebt, of gewoon zin in wat lekkers is dit een gegarandeerde topper!
Tagliatelle met citroenroomsaus
Citroen, room, tagliatella en permezaan, niks meer, niks minder, echt Italiaans.
Gebakken ei deluxe
Het ware gebakken ei deluxe, op gebakken ham met champignons, paprika, salami en rucola.
Gebakken ei met champignons, paprika en kaas
Dit is een soort boerenomelet, met paprika, champignons en oude kaas.
Lamskoteletjes met gevulde tomaat
Lamskoteletjes in de oven met verschillende chunky groente en tomaten gevuld met mozzarella.