Chipotle worst
Deze worst heb ik gemaakt voor de familiereünie. Als zelfs ‘vegetariërs’ terugkomen voor nóg een worstje… dan weet je dat hij lekker is.
Deze worst heb ik gemaakt voor de familiereünie. Als zelfs ‘vegetariërs’ terugkomen voor nóg een worstje… dan weet je dat hij lekker is.
Mijn beste vriend kwam bij ons eten, zijn vrouw zat in het buitenland en we hadden zin om te koken. Ravioli moest het worden! Uiteindelijk zijn we op dit recept gekomen, ravioli met verschillende soorten paddenstoelen en kaas. Het romige van de kaas tegen het frisje van de citroen, met de hartigheid van de paddenstoelen, het klopt helemaal.
Venkel en sinaasappel is de perfecte combinatie voor een zomerse salade, maar hij kan ook heel goed bij de Gerookte zalm met citroen en sinaasappel van de BBQ.
Een risotto geboren uit de ingrediënten die we toevallig nog hadden liggen, maar dat proef je er niet aan af!
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Echte Italiaanse gehaktballetjes in tomaten saus, door het toegevoegde brood zijn ze zeer zacht en vallen ze uit elkaar in je mond.
Lekkere italiaanse tomaten cremesoep met uiteraard wijn, maar ook wat cognac en franse kruiden.
Lekker in de oven gegaarde en gevulde Forel geserveerd met pasta en een Crème fraiche saus.
Dit recept is ontstaan nadat we heerlijke forel gekocht hadden maar niet wisten wat we er bij zouden maken. Ik dook met mijn zuster de voorraadkast in zo ontstond, met de middelen die we voor handen hadden, de pasta saus. Erg lekker!