Venkelbrood
Podere Cerala, Toscane. We krijgen een potje venkelzaad uit eigen tuin mee. Een week later bij een volgende accomodatie maken we dit brood in hun houtoven. De eigenaren zijn lyrics, zulk lekker brood hadden ze nog nooit gegegeten!
Podere Cerala, Toscane. We krijgen een potje venkelzaad uit eigen tuin mee. Een week later bij een volgende accomodatie maken we dit brood in hun houtoven. De eigenaren zijn lyrics, zulk lekker brood hadden ze nog nooit gegegeten!
Onlangs waren we uit eten bij Yamazato, een restaurant met een Michelin-ster in hotel Okura in Amsterdam. Als toetje kregen we onder andere yuzu-mascarpone ijs. Dat was zó lekker, dat moest ik thuis zelf proberen na te maken. Ik moet zeggen: dat is met dit recept behoorlijk goed gelukt!
Er zijn redelijk wat manieren om gepocheerde eieren te maken, dit vind ik de makkelijkste.
Ravioli met twee soorten pecorino, smeuig, vol, klein frisje van de citrus heerlijk! Als je de juiste kaas kan vinden is dit echt top!
Geïnspireerd door Masterchef USA S6E9, waar ze allemaal de beef wellington van Gordon Ramseay na moesten maken, hier onze versie.
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
Kook de aardappels, giet af en draai door een draaizeef terug in de pan. Voeg boter en melk toe en roer tot een mooie puree.
Echte Italiaanse gehaktballetjes in tomaten saus, door het toegevoegde brood zijn ze zeer zacht en vallen ze uit elkaar in je mond.
Wie zegt dat frikandellen fast food is? Zelf maken is misschien niet zo fast, maar wel zo lekker.
De allerlekkerste hamburgerbroodjes maak je zelf. Niet zo moeiljk, en zeker de moeite waard!
Aangezien ik altijd moet denken hoelang een ei ook al weer moet koken hier de perfecte methode.
Als je een feestje hebt, of gewoon zin in wat lekkers is dit een gegarandeerde topper!