Misha's hamburger broodjes
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
Veel lekkerder dan uit de winkel en in een halfuurtje gemaakt. Nadat je het een keer geproefd hebt, haal je het nooit meer in de supermarkt.
Dit recept heb ik gekregen van mijn Siciliaanse vriend Antonio en is zoals zij hem in Sicilië maken.
Een paar van deze worsten heb ik aan mijn slager gegeven en hij heeft ze meegenomen op wintersport. Toen hij terugkwam, wilde hij graag het recept hebben zodat hij ze in de winkel kon leggen :-).
Er zijn heel veel verschillende variaties mogelijk, maar dit is een hele simpele en erg lekkere basis variant.
Op het moment van schrijven misschien wel mijn favoriete burger. Verse chorizo burgers met tomaten koriander salsa.
Echte Italiaanse gehaktballetjes in tomaten saus, door het toegevoegde brood zijn ze zeer zacht en vallen ze uit elkaar in je mond.
Wie zegt dat frikandellen fast food is? Zelf maken is misschien niet zo fast, maar wel zo lekker.
Dit recept van Jami Oliver eet iedereen zijn vingers bij op.
Afgelopen weekend was ik met Jenny uit eten in Haarlem. Als hoofdgerecht kregen we hertenbiefstuk met eekhoorntjesbroodsaus (“Entrecotes de cerf aux cepes”), erg lekker en ik hoop dat dit enigzins in de buurt komt.
Bami is eigenlijk het armeluisvoedsel in Indonesië en daarom moet je er niet teveel mee doen. Bijvoorbeeld GEEN KRUIDEN toevoegen dus!
Een lekkere herfst stoofpot die ik voor voor de familie op mijn verjaardag heb gemaakt.