Coc au Riesling
We hadden een mooie riesling en het was zomer, “wat zullen we er eens bij eten”? Coc au Riesling natuurlijk! Een gerecht wat makkelijk in de zomer past met de kip en frisse riesling saus.
We hadden een mooie riesling en het was zomer, “wat zullen we er eens bij eten”? Coc au Riesling natuurlijk! Een gerecht wat makkelijk in de zomer past met de kip en frisse riesling saus.
Een aantal jaar geleden waren we op vakantie in Puglia en ondanks dat het al september was, hadden we heel warm weer. In het prachtige stadje Trani ontdekte we een koffietentje waar we konden ontbijten met een briochebroodje met yoghurtijs. Geloof me, een beter ontbijt kun je je niet wensen in de hitte! Maar deze briochebroodjes kun je ook prima hartig beleggen of als voorgerechtje besmeren met wat roomboter.
Podere Cerala, Toscane. We krijgen een potje venkelzaad uit eigen tuin mee. Een week later bij een volgende accomodatie maken we dit brood in hun houtoven. De eigenaren zijn lyrics, zulk lekker brood hadden ze nog nooit gegegeten!
Eerlijk gezegd hoop ik meestal verse vellen, dat is minder werk, maar zelf gemaakte zijn wel heel erg lekker!
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Ravioli met twee soorten pecorino, smeuig, vol, klein frisje van de citrus heerlijk! Als je de juiste kaas kan vinden is dit echt top!
Geïnspireerd door Masterchef USA S6E9, waar ze allemaal de beef wellington van Gordon Ramseay na moesten maken, hier onze versie.
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
Dit recept van Jami Oliver eet iedereen zijn vingers bij op.
De allerlekkerste hamburgerbroodjes maak je zelf. Niet zo moeiljk, en zeker de moeite waard!
Elke woensdag middag uit school hadden we zelf gemaakte pannenkoeken, the good ol' times!