Tagliatelle met citroenroomsaus
Citroen, room, tagliatella en permezaan, niks meer, niks minder, echt Italiaans.
Citroen, room, tagliatella en permezaan, niks meer, niks minder, echt Italiaans.
Makkelijk en simpel pasta gerecht met spek, maar kan je ook vervangen door bijvoorbeeld zalm.
Lekkere italiaanse tomaten cremesoep met uiteraard wijn, maar ook wat cognac en franse kruiden.
Waarschuwing: Dit is een gevaarlijk gerecht. Pas dus op dat je niet 2 ovenwanten achter elkaar verbrand of een flesje olie uit je kruidenkast laat vallen waardoor je bord (dat het flesje opving) doormidden breekt….
Afgelopen weekend was ik met Jenny uit eten in Haarlem. Als hoofdgerecht kregen we hertenbiefstuk met eekhoorntjesbroodsaus (“Entrecotes de cerf aux cepes”), erg lekker en ik hoop dat dit enigzins in de buurt komt.
Bami is eigenlijk het armeluisvoedsel in Indonesië en daarom moet je er niet teveel mee doen. Bijvoorbeeld GEEN KRUIDEN toevoegen dus!
Een lekkere herfst stoofpot die ik voor voor de familie op mijn verjaardag heb gemaakt.
Lamskoteletjes in de oven met verschillende chunky groente en tomaten gevuld met mozzarella.
Lekker in de oven gegaarde en gevulde Forel geserveerd met pasta en een Crème fraiche saus.
Dit recept is ontstaan nadat we heerlijke forel gekocht hadden maar niet wisten wat we er bij zouden maken. Ik dook met mijn zuster de voorraadkast in zo ontstond, met de middelen die we voor handen hadden, de pasta saus. Erg lekker!
Elke woensdag middag uit school hadden we zelf gemaakte pannenkoeken, the good ol’ times!