Mais van de BBQ
Dit is toch wel een van mijn favoriete groenten van de BBQ: simpel, lekker en past bij een hoop gerechten.
Dit is toch wel een van mijn favoriete groenten van de BBQ: simpel, lekker en past bij een hoop gerechten.
Hamburger! The cornerstone of any nutritious breakfast! Deze heet niet voor niets pittig, een smerig lekkere, sappige kipburger met de kick van rode peper en harissa. Niet te versmaden…
Zoveel wegen als er zijn naar Rome, zoveel versies nasi goreng zijn er. Dit is mijn simpele maar erg lekkere versie.
Deze pasta is een van onze lievelingsgerechten. Hij is simpel te maken en erg lekker. De smaak van de coquilles is heel zacht en delicaat. Door de peper krijgt het gerecht nog een ‘punch’.
Dit is een van onze go-to groentegerechten bij BBQ. Heel simpel, maar o zo lekker.
Als ik hét familie recept moet aanwijzen, is het deze wel. Het handgeschreven recept is ouder dan ik ben, en of mijn moeder of mijn opa hem maakt, dit is altijd zó lekker.
Aardbeien zijn één van mijn lievelingsvruchten en ik eet ze dan ook graag als ze in de zomer op hun best zijn. De combinatie met de brie, walnoten en de dressing maakt de salade erg geschikt voor een mooie zomerse dag.
Dit is eigenlijk de varkensvariant van een wagyu bavette. Het stond al een tijdje op mijn lijstje om te maken en toen ik het tegenkwam, kon ik het niet laten liggen. De combinatie van het vettige sappige vlees met de oosterse smaken gaan zo goed samen, niet normaal lekker.
Heerlijke vegetarische risotto die ook bij (kleine) kinderen goed in de smaak valt!
Dit is de rendang van Huub die hij met PitmasterX maakte. Een klassieke curry uit de Indonesische keuken, maar dan met een BBQ twist.
Door het vlees eerst op de BBQ te roken en vervolgens te grillen krijg je een hele mooie diepe smaak in de rendang. Maar als je geen zin hebt om het op de BBQ te doen, kan je het vlees ook bakken in de pan en vervolgens in de oven laten garen.
Tom Kha Thale, een overheerlijke Thaise soep. Geïnspireerd door Tom Kha Kai, maar dan niet met kip, maar met paddenstoelen en vis. Kan ook goed vega!