Zongedroogde Tomaat Olijf Worst
De exacte verhoudingen weet ik niet meer, maar het was ongeveer zo’n 3/2 of 2/1 verhouding van olijf op tomaat.
De exacte verhoudingen weet ik niet meer, maar het was ongeveer zo’n 3/2 of 2/1 verhouding van olijf op tomaat.
Dit recept heb ik gekregen van mijn Siciliaanse vriend Antonio en is zoals zij hem in Sicilië maken.
Een paar van deze worsten heb ik aan mijn slager gegeven en hij heeft ze meegenomen op wintersport. Toen hij terugkwam, wilde hij graag het recept hebben zodat hij ze in de winkel kon leggen :-).
Rick heeft het altijd over zijn buikspek, dus dat moesten we een keer maken, ik snap waarom hij het er altijd over heeft ;-).
Kook de aardappels, giet af en draai door een draaizeef terug in de pan. Voeg boter en melk toe en roer tot een mooie puree.
Het ware gebakken ei deluxe, op gebakken ham met champignons, paprika, salami en rucola.
Dit is een soort boerenomelet, met paprika, champignons en oude kaas.
Gebakken ei met salamiworst, dit was een gevalletje “dit hadden we nog over van de avond ervoor”. Heerlijk door een gebakken ei!
Je zou hier niet snel opkomen… wij ook niet… maar we hadden weer eens wat over van de avond ervoor en dat smaakte de volgende dag toch wel weer erg goed op ons gebakken ei!
Waarom alleen ham onder je ei? Met ook nog filet american op je brood en verse kruiden is het nog lekkerder!
Makkelijk en simpel pasta gerecht met spek, maar kan je ook vervangen door bijvoorbeeld zalm.
Lekkere italiaanse tomaten cremesoep met uiteraard wijn, maar ook wat cognac en franse kruiden.