Venkelbrood
Podere Cerala, Toscane. We krijgen een potje venkelzaad uit eigen tuin mee. Een week later bij een volgende accomodatie maken we dit brood in hun houtoven. De eigenaren zijn lyrics, zulk lekker brood hadden ze nog nooit gegegeten!
Podere Cerala, Toscane. We krijgen een potje venkelzaad uit eigen tuin mee. Een week later bij een volgende accomodatie maken we dit brood in hun houtoven. De eigenaren zijn lyrics, zulk lekker brood hadden ze nog nooit gegegeten!
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
De ultieme hamburger broodjes, super smaak, beetje zoet, zacht en fluffy, luchtig, jammie :-).
Er zijn heel veel verschillende variaties mogelijk, maar dit is een hele simpele en erg lekkere basis variant.
Kook de aardappels, giet af en draai door een draaizeef terug in de pan. Voeg boter en melk toe en roer tot een mooie puree.
De allerlekkerste hamburgerbroodjes maak je zelf. Niet zo moeiljk, en zeker de moeite waard!
Citroen, room, tagliatella en permezaan, niks meer, niks minder, echt Italiaans.
Het ware gebakken ei deluxe, op gebakken ham met champignons, paprika, salami en rucola.
Gebakken ei met salamiworst, dit was een gevalletje “dit hadden we nog over van de avond ervoor”. Heerlijk door een gebakken ei!
Je zou hier niet snel opkomen… wij ook niet… maar we hadden weer eens wat over van de avond ervoor en dat smaakte de volgende dag toch wel weer erg goed op ons gebakken ei!