Mediterraanse zeebaars uit de oven
Ondanks dat ons land aan zee ligt, staan Nederlanders niet bekend als grote viseters. Daar komt met dit recept geheid verandering in!
Ondanks dat ons land aan zee ligt, staan Nederlanders niet bekend als grote viseters. Daar komt met dit recept geheid verandering in!
Draadjesvlees is wat mij betreft het ultieme herfstgerecht. Laat het buiten maar waaien en regenen, met een hete pan uit de oven en een goed glas rode wijn erbij merk je daar helemaal niks van.
Broodje biefstuk, een simpele en lekkere manier om je biefstuk te eten, met champignons en in dit geval een bearnaise saus. Maar je kan er natuurlijk op doen wat je wilt, varieer gerust!
Heerlijke vegetarische risotto die ook bij (kleine) kinderen goed in de smaak valt!
Zuurkool vond ik vroeger nooit lekker, maar nu is het één van mijn lievelingsgerechten! Dit recept is meesterlijk. Dit is een leuke afwisseling en iets anders dan je normaal vindt met jeneverbessen, maar natuurlijk erg lekker!
We hadden een mooie riesling en het was zomer, “wat zullen we er eens bij eten”? Coc au Riesling natuurlijk! Een gerecht wat makkelijk in de zomer past met de kip en frisse riesling saus.
Klassieker: heerlijk gemarineerde hazenpeper (van de bout) in rodewijn.
Geïnspireerd door Masterchef USA S6E9, waar ze allemaal de beef wellington van Gordon Ramseay na moesten maken, hier onze versie.
Makkelijk en simpel pasta gerecht met spek, maar kan je ook vervangen door bijvoorbeeld zalm.